Digitale postzegels


Actuele postzegelprijs

De actuele postzegelprijs is op dit moment…

Hoeveel postzegels?

Hoeveel postzegels plak je op jouw brief?

Pakket verzenden

Bekijk actuele pakketpost tarieven!

De digitale postzegels

Digitale postzegels zijn een nieuwe vorm van postzegels waarvoor je de deur niet meer uit moet en waar ook de postbode niet meer voor op pad moet. We konden al langer postzegels bestellen via de webwinkel van PostNL, nu is het ook mogelijk om ze thuis zelf af te drukken. Dit is dus veel gemakkelijker een brief versturen!Waar vindt u digitale postzegels? Bekijk hier het overzicht!

Hoe werkt dat?

Deze postzegels zijn postzegels die je online via de webwinkel van PostNL bestelt, maar die je thuis kunt afdrukken nadat je ze eerst online besteld en betaald hebt.
Het mooie aan deze vorm van postzegels is dat je voor een bepaald bedrag aan postzegels kunt bestellen, maar dat de waarde van de individuele zegel die je nodig hebt, niet vastligt en je thuis de zegel van de waarde die je nodig hebt kunt afdrukken. Zo heb je dus altijd de juiste postzegel in huis. Dit zorgt dus voor flexibele posttarieven.

Stappenplan

  • Bezoek de site postnl.nl
  • Waardeer vervolgens uw tegoed op. Dit kan met een minimum van € 25 en een maximum van € 1000.
  • Betalen doe je met creditcard, iDEAL of met het PostNL klantnummer. U wordt direct naar de juiste betaalpagina geleid.
  • Na het betalen staat uw tegoed aan digitale postzegels meteen online. U kunt dit controleren door het saldo na te kijken.
  • Uw aankoop wordt per e-mail bevestigd

Klik hier om direct te beginnen!

Deze postzegels afdrukken

Dit doet u met een DYMO LabelWriter. Deze kunt u eveneens bij PostNL bestellen. U kunt kiezen uit 4 verschillende modellen tussen de € 12, 50 en 117,71. U kunt dus voor een model kiezen dat het best bij uw behoeften of beurs past. Zeker wanneer u vaak digitale postzegels nodig hebt, is dit een goede investering. Wanneer u de een DYMO LabelWriter en frankeertegoed in huis hebt, is alles wat u hoeft te doen de digitale postzegels afdrukken wanneer u ze nodig heeft. Wanneer u de eerste keer niet helemaal zeker bent of alles wel goed zal gaan, dan kunt u een proefpostzegel afdrukken. Dan weet u zeker of de LabelWriter goed werkt en dat u geen digitale postzegels gaat verspillen.

Hoe gebruik je digitale postzegels

PostNL doet er alles aan om het gebruiken van digitale postzegels zo aanschouwelijk mogelijk te maken. Daarom is het ook mogelijk om een handleiding voor digitale postzegels af te drukken of te downloaden. Bij technische problemen met uw browser vindt u ook online tips voor Internet Explorer, Firefox en Safari afdrukken.Hoe kunt u ze afdrukken? Klik hier!

Waar gebruiken we digitale postzegels voor?

digitale postzegels printer

  • Brieven
  • Pakketten (met Track & Trace)
  • Aangetekende brieven of pakketten
  • Brieven of pakketten met Verzekerservice

Digitale postzegels kunnen u veel tijd besparen en hebben vele mogelijkheden!Klik hier voor alle opties van de digitale postzegels!

Top